Hvem er jeg?

Med mere end 20 års erfaring fra kvalitetsafdelinger (QHSE) i danske virksomheder har jeg opsamlet en stor viden. En viden som jeg gerne vil dele.

Viden om:

  • Hvad der kan betale sig
  • Hvorfor det er bedre at se udfordringerne i øjnene end alternativet
  • Hvorfor et ledelsessystem gør det nemmere at være medarbejder
  • Hvorfor det betaler sig kun at indsamle nødvendige data
  • Hvorfor det er vigtigt at have styr på dokumentationen

Birgitte Vestergaard Lej en kvalitetschef

Jeg besidder et indgående kendskab til standarder ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 og ISO 27001 samt den effektivisering, der er medfølgende når systemet får lov at leve.

Her kender jeg værdien af at gøre systemet anvendelig og brugbart i hele kæden og ikke mindst værdien af at gøre det mest muligt simpelt. Det skaber resultater

Min erfaring med ledelsessystemer og derunder dokumentation og implementering af kundekrav har været en del af hele mit arbejdsliv, hvorfor jeg både kan vedligeholde systemerne, men ikke mindst er i stand til både at optimere, udvikle og forfine disse, så de altid giver mest mulig værdi – en praksisorienterende tilgang, der i min optik er altafgørende for et velfungerende system og en effektiv dagligdag

Jeg er vant til en stor kontaktflade til kunder, leverandører, myndigheder og øvrige samarbejdspartnere – i forbindelse med både interne audit, kundeaudit, leverandøraudit, tekniske forespørgsler og certificeringer

Så vil du drikke en kop kaffe og høre mere – så tøv ikke med at tage kontakt – eller ring på 23670722. Det er helt uforpligtende!