Alle aftaler er bindende.

Klippekort udløber seks måneder efter faktureringsdatoen. Opgaven løses altid i henhold til aftale.

Mine ydelser er rettet mod erhverv, hvorfor priser er ex. moms

Klippekort udstedes til en virksomhed og ubrugte klip refunderes ikke. Klippekort kan ikke overdrages til anden virksomhed.

Betaling foregår med bankoverførsel til konto i Ringkøbing Landbobank 7670 1928030. Efter betaling fremsendes faktura. Der kan ikke modtages ydelser på klippekort før betaling er registreret.

Det forbrug du har noteres pr. påbegyndt kvarter. I min arbejdstid indgår direkte rådgivning, forberedelse, dialog med eksterne, planlægning, møder (udover opstartsmøde, der altid er gratis og kan bookes her). Registrering over tidsforbrug fremsendes sammen med faktura.

Fremmøde i virksomheden vil altid udløse minimum et klip (en time). Har du brug for mindre rådgivning kan det med fordel foregå vis teams eller telefonisk.

Kørsel faktureres med statens gældende km takst. Tid til kørsel er altid incl den samlede fakturering.

Min arbejdstid er mandag – torsdag 8.00 – 16.00 og fredag 8.00 – 15.00. Evt. tillæg for arbejde udført på andre tidspunkter aftales altid på forhånd. Evt. hastetillæg vil også blive aftalt på forhånd.

Aftaler kan altid ændres med min 48 timers varsel. Dog skal hele dage aflyses / ændres minimum en uge før. Dette er optimalt for min optimale planlægning og forberedelse.

Jeg og samarbejdspartnere kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af udført arbejde eller rådgivning. Det er altid virksomhedens ansvar at sikre, at der ikke handles i strid mod loven.

Når jeg har afleveret en opgave til dig har du naturligvis fuld brugsret over materialet.

Betingelser fremgår altid opdateret på hjemmesiden

Vil du i kontakt med mig?

Klik herunder, for at gå til kontaktsiden

Kontakt